Kuva galleria

 Tähän osioon olen pyrkinyt keräämään kuvia joistakin tuotteista, jotka on päätynyt omaan tai perheen/ystävien käyttöön esim. lahjaksi. Kaikkia omaan käyttöön tulleita ompelutöitä en ole tänne kuitenkaan lisännyt. Täällä olevia juttuja tehdään kuitenkin myös tilauksesta. Tilauksesta myös muitakin, kuin kuva galleriasta löytyviä kuvia. (Huom. kuvissa tuotteet voivat näyttää erilaisilta kuin livenä.). Tilaustuote saattaa päätyä myös tänne. 

Askarteluvanua on huomattava määrä, joten esim. siitä voi tilata mm. koristetyynyjä. Kysy tarjoushintaa: sonjan.ompelupaikka@gmail.com Meidän keittiön tuolit kaipasi uusia irtopäällisiä. Tuolin irtopäällisiä tehdään myös tilaustyönä.
Tästä pituudeltaa & leveydeltään n. 40 cm olevasta bambuliinasta on moneksi. Käy mm. kestovaippaan imuksi, kestoliinaksi korvaamaan talouspaperin, käsipyyhkeeksi/keittiöpyyhkeeksi, vauvan puklurätti. Tai kolmioon muotoon aseteltuna tämä käy vaikka kaulaliinaksi. Tästä liinasta on siiis moneksi. Meillä tämä päätyi kestovaippa imuksi taiteltuna.  Jos kaipaat oikein paljon imua kestovaippaan, niin tämä yhdessä esim. mikrokuitu-imun kanssa on hyvä imupaketti kestovaippaan. Tai joku muu nopea imu. 

Pellavakestokassi. Jota olemme itse käyttäneet. Kangas 100% pellavaa. Kestokasseja voi myös tilata. (Materiaaleina voidaan käyttää esim. pellavaa tai puuvillaa)


Kestoside. Valitettavasti kyseistä eläin-kuosista pul-kangasta ei ole saatavilla. Ko.pul-kangas tuli tilkkuna jonkun tilauksen mukana. Sen sijaan etupuolella olevaa bambukuosia on tilattavissa.


Kestopäiväside & kestoyöside runsaille kuukautisille. Ystävälle menevä lahja. Pienempi vihreä side on pituudeltaan 22 cm ja kiinnitettynä 5,5 cm leveä. Päällyskangas on 100% puuvilla. Siinä on 2 kerrosta bambufrotee kangasta & 2 kerrosta bambukangasta sisällä. Ja kukka-kuosinen kosteussulku-kangas toisella puolella. 

Yöside eli kuvassa oleva liila kestoside on pituudeltaan 31 cm ja 6 cm leveä kiinnitettynä. Päällyskangas on coolmax (100% polyesteria). Ja siinä on yksi kerros 100% puuvillaa, 2 kerrosta bambufroteeta sekä yksi kerros bambukangasta. Tälläisiä tilauksesta tai juuri sellaisia kuin haluat. 
Puuvillacollege-housut. Jotka olen mm. tyttärelleni ommellut. (Lahkeita jouduin hieman käärimään) koko suunnilleen: 80/86. Nämä ovat 100% puuvillaa. Mm. näitäkin saa tilauksesta, halutessaan esim. puuvillacollegesta, pellavasta, trikoosta tai muusta toivotunlaisesta kankaasta. Sekä monenlaisesta väristä & kuosista. Mutta juuri tätä puuvillakangasta saa tilattua vain punaisen & oranssin värisenä. 

Colourful Dream-nimen saanut taskukestovaippa. Tulee oman lapseni käyttöön. Mutta tälläisen saa halutessaan tilattua. Tässä vaipassa on kosteussulkukangas PUL-kangasta, liilan värinen. Ja sisäpinta polyestermokka-kangas. Lokakuun 2022 loppuun vaipat alennushinnoin. Myös kokeilu - ja pakettihinnoin. Kysy myös mahdollisuudesta vuokrata/lainata vaipat. 

Pesuohje suositus: max. 40 astetta, mutta meillä pestään kyllä omat kestovaipat myös mm. 60 asteessa. Näitä ei kannata missään nimessä silittää, eikä laittaa rumpukuivaukseen. (Rumpukuivaus voi vaurioittaa kosteussulkukangasta)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti