Tilaus & tuote info


Yleistä tilattavista tuotteista

 Sonjan ompelupaikka valmistaa erilaisia tuotteita myyntiin & tilauksesta. 14.10.2022 lähtien voit täältä blogista löytää myynti-osion josta voit tilata varastosaldossa olevia tuotteita. Varastosaldo on pieni (ainakin toistaiseksi), koska minulla ei ole erillistä tilaa tälle toiminnalle.  Jos tuote ei löydy myynnissä olevien eri kategorioista tai se on loppu tms. Voit aina tehdä toivetilauksen. Myytävät ompelutyöni painottuvat pääasiassa tilaustuotteisiin, kestotuotteisiin, & esim. lasten housuja teen tilauksesta. 

Oma toive-tilaukseen voit kuvailla minkälaisen tuotteen toivot & mistä materiaaleista toivoisit sen olevan tehty. Ja minkälaisessa koossa se tulisi olla. Huom. Ompelutyöni on kotimaista käsityötä, ompelukoneella ommeltuna. Niissä saattaa esiintyä 1-2 cm heittoja, esim. kestositeet & kestovanulaput/pesulaput.

Meillä pestään kaikki kankaat ennen ompelua (ellei kankaan pesuohjeissa muuta ohjeisteta), jotta valmis tuote kutistuisi pesussa mahdollisimman vähän. (Ei koske kestosuodatinpussiksi tulevan tuotteen kangasta)


Teen mm. seuraavia tuotteita myyntiin ja/tai tilauksesta:

 • Saunan laudeliinoja
 • Pyyhkeitä
 • Kestoliivinsuojia
 • Kestositeitä (Eri mallisia, eri kokoisia. Toiveen mukaisista materiaaleista)
 • Kestovanulappuja
 • Kestokasseja
 • Kestosuodatinpusseja
 • Kestoliinoja (Haluamassasi koossa)
 • Kestovaippoja - ja imuja
 • Vaipanvaihto alustoja
 • Lasten vaatteita sisävaatteita 
 • Merinovilla-tuotteita
Sekä..
 • Pieniä korjaus/tuunaus ompeluita, kuten lahkeiden lyhennyksiä
 • Meiltä ostettuihin kestovaippoihin mm. kuminauhan vaihdot (Tavallisesti pelkkien toimituskulujen hinnalla eli asiakas maksaa siitä että toimittaa ja vastaanottaa huolletut kestovaipat - tälläinen puoli-ilmainen etu voimassa: toistaiseksi) - >voit myös toimittaa & hakea huolletut kestovaipat itse jolloin vältyt toimituskuluilta - kysy lisätietoja: sonjan.ompelupaikka@gmail.com 

Huomaathan että tuotteillani ei pääasiassa ole palautusoikeutta. Tuotteiden hintoihin lisätään toimitusmaksu, mutta myös nouto paikan päältä onnistuu. (Käytännöt voivat muuttua mikäli rekisteröin yrityksen virallisesti) 

Kuva galleriassa olevista tuotteista ei mene suoraan myyntiin mitään. Mutta vastaavia tuotteita voi erikseen tilata. Huom. Kaikkia myynnissä olevia tuotteita ei välttämättä löydy täältä blogista. 

Tilauksen tekeminen

Kaikki tilaukset tulee tehdä sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com  
Tilauksia otetaan vastaan myös instan puolella: @sonjan.ompelupaikka
Tilauksessa tulisi käydä ilmi seuraavat tiedot: 
 • Tilaajan etu - ja sukunimi, osoite sekä puhelinnumero & sähköpostiosoite
 • Mitä tuotteita haluaisit tilata? (Mm. Tuotteen nimi & kappalemäärä, mahdollinen tuotenumero/koodi jos tuote on varastotuote)
 • Vastaanottajantiedot: etu - ja sukunimi + osoite (Mikäli eri kuin tilaaja)
Tilauksen tekemiseen tarvitsee mm. nimi - ja yhteystiedot. Näitä tietoja käytetään vain & ainoastaan tilauksiin liittyen, eikä niitä anneta eteenpäin muille. Sonjan ompelupaikka soittaa annettuihin numeroihin vain tarvittaessa tilausta koskien. Sonjan ompelupaikka ei tallenna asiakkaiden yhteystietoja. 

Jos jotain kysyttävää tulee niin laittaisitko sähköpostia minulle? 

Tilausten käsittely

Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman pian. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tilauksesi on vastaanotettu. Vahvistusviestin mukana tulee mm. maksuohjeet & lasku. Kun maksu näkyy tilillä, tilaustasi aletaan valmistella. Saat myös kuitin tilauksestasi sähköpostiin. 

Toimitusaika

Riippuu kauan minulla kestää saada ompelumateriaalia jos esim. olet tehnyt oman tuotetoive-tilauksen & minulla ei ollut materiaalia niihin. Todennäköisesti tämmöisessä tilanteessa toimitusaika voi olla n. 1-2 kk. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 3-14 arkipäivää, riippuen kauan postilla kestää. Ennakkomyynnin aikana tulleet tilaukset lähtevät viimeistään kaksi viikkoa myynnin avajaispäivän jälkeen, mikäli kyse on varastotuotteesta jota ei ole vielä loppuun myyty. Huom. Loppuunmyytyä tuotetta on saatavilla kuitenkin yleensä kun materiaalia tulee lisää. 


Maksutavat


Tilisiirto tai mobile pay. Saat tilauksen jälkeen laskun, jonka yhteydessä on maksuohjeet & tilinumero johon maksun voi suorittaa. Tilaustuotetta aletaan valmistamaan, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Ja valmiina myynnissä oleva tuote lähetetään mahdollisimman pian, kun maksusuoritus näkyy tilillä.


Haluatko muuttaa tilaustasi tai perua sen kokonaan?

Tämä onnistuu kun teet sen mahdollisimman pian. Jo maksettua tilausta ei voi perua mikäli olen sen ehtinyt laittaa postitettavaksi, eikä tämmöisessä tilanteessa voi tehdä tilaukselle muutoksia. Jos haluat tilata jotain lisäksi & paketti on vielä minulla niin pääsevät vielä samaan pakettiin. Oma toive-tilauksen pystyy muuttamaan & perumaan, jos en ole ehtinyt alkaa valmistaa tilaustasi. Huom. jos olet tilannut jotain varastosta & haluatkin tilata mukaan oma-toive tuotteen, niin tämä viivästyttää tilauksen lähettämistä. Silloin varastotuote lähtee eteenpäin, kun omatoive-tuote on valmis. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti