Materiaalit

 Täältä löydät joitain materiaaleja joita olen käyttänyt mm. varastoon tulleisiin tuotteisiin ja/tai oma toivetilauksiin. Tuotteita on päätynyt näistä myös omaan käyttöön. Huom: Kaikkia materiaaleja ei välttämättä löydy tästä. Osa saattaa puuttua jne. Kuvat, värit, kuosit jne. saattavat näyttää ruudulta erilaiselta, kuin livenä. Kaikki kuvat on itse ottamia.


Kosteussulkukankaat:

Kosteussulkukankaat ovat materiaalia jota voidaan käyttää kosteussulkuna mm. Kestovaippoihin, kestositeisiin & kestoliivinsuojiin. Tässä alla ainakin paria väriä/kuosia joita on käytetty. Kukka-kuvioinen, liilaa & tummaa sävyä. PUL-kangas. Yksivärinen, liila/purppura PUL-kangas.
Mm. Kestovaippojen & kestositeiden imuiksi ja/tai sisämateriaaleina käytettyjä materiaaleja

Bambufrotee, väri: Puuteri. (Voimme tilata monessa eri värissä tätä) Bambufrotee sopii moneen: mm. kestovaippojen & kestositeiden imuksi, pyyhkeeksi(Erityisesti herkkäihoisille), sekä kestoliinojen materiaaliksi. 90% bambua & 10% polyesteria. Kankaan hoito - ja pesuohjeet: pesu max. 40 astetta (Omaan käyttöön tulleita tuotteita on tosin pesty 60 asteessakin), ei suositella rumpukuivausta.
Coolmax,  väri/ kuosi: Liila, tiikenraita. 100%  polyesteria. Sopii mm. kestovaippoihin kuivaliinoiksi, sisämateriaaliksi & imuiksi. Kuivapintainen materiaali. Sopii hyvin myös kestoliivinsuojien & kestositeiden päällyskankaaksi. Muita käyttökohteita: Urheiluasut & alusasut. Kankaan hoito - ja pesuohjeet: pesu 40-60 asteessa. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua, vältettävä huuhteluainetta. Bambuneulos. Väri/kuosi: Pinkki, perhonen. Sopii mm. päällyskankaaksi kestositeisiin, kestovaippoihin sisämateriaaliksi ja/tai imuksi sekä kestoliiveihin. Tästä kankaasta voi tehdä myös vaatteita. Todennäköisesti poistuva kuosi Sonjan ompelupaikan valikoimasta. (Jatkossa tästä kenties vain omaan käyttöön & tilaustuotteisiin). Joitain tuotteita löytyy varastosta, joissa on tätä materiaalia. 53% bambuviskoosia & 47% luomupuuvillaa. Kankaan hoito -ja pesuohjeet: Pesu 40-60 astetta, kuosittelu kosteana. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. Silitys max.yhdellä pisteellä.


Bambujoustofrotee. Väri: Pinkki. Huom: Samat käyttökohteet, kuin bambuneuloksen kohdalla. Mutta sen lisäksi sopii mm. kestoliinaksi, kestovanulappuihin & pyyhemateriaaliksi. 82%  bambuviskoosia & 18% polyesteria. Kankaan hoito -ja pesuohjeet: Pesu 40-60 astetta. Kuosittelu kosteana. Ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua eikä silitystä.


Polyestermokka. Väri/kuosi: Tummanruskea. Kangas on 100% polyesteria. Tätä voi käyttää mm. kestovaippojen sisämateriaaliksi. Kankaan hoito - ja pesuohjeet: Pesu hienopesuohjelmalla 30 asteessa. (Omaan käyttöön tulleet ovat käyneet lähinnä vain 40-60 asteessa). Suositeltava pestä saman sävyisten kanssa, ei huuhteluaineita, ei rumpukuivausta. Kuositellaan kosteana. Huom. Saattaa nyppyyntyä useista pesuista johtuen, mutta ei vaikuta tuotteen käyttöön. Vältä pesemästä nukkaa irrottavien materiaalien kanssa, esim. froteen kanssa. Mokkakankaan pinta saattaa kerätä itseensä nukkaa muusta kankaasta.

Pellavakankaat:

Pellava sopii moneen tuotteeseen. Mm. Kestokassit, esiliinat, kestovaippojen imuiksi. Sekä vaatteiksi. 
Näissä pellavakankaissa on 100% pellavaa, jos ei toisin ole mainittu. Väri: Punainen. Hoito - ja pesuohjeet: Pesu 40 asteessa. Silitys max. yhdellä pisteellä. Ei suositella: Rumpukuivausta eikä kloorivalkaisua.

Puuvilla:

Puuvillaa voi käyttää päällys/sisäkankaaksi ja/tai imuiksi, mm. kestositeisiin. Vaatteisiin & sisustusmateriaaliksi. Puuvillacollege. Väri: Punainen. 100% puuvillaa. Kankaan hoito - ja pesuohjeet: Pesu 40-60 asteessa. Kuosittelu kosteana. Ei suositella rumpukuivausta eikä myöskään kloorivalkaisua. Silitys max. yhdellä pisteellä. Tätä kangasta käyttäisin vain vaatteisiin & esim. sisustustuotteisiin. (Tästä kankaasta on ainakin toistaiseksi tehty vain & ainoastaan omaan käyttöön)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti