torstai 6. lokakuuta 2022

Kestoliinoja taas muutama varastossa

Ennen kuin ennakkomyynti keskeytettiin, ehdittiin Sonjan ompelupaikan kestoliinat myydä loppuun. Nyt on saatu varastoon muutama lisää. Tässä kuvat keskikokoisista kestoliinoista. Ensimmäisessä kuvassa on 2 kpl vaaleansinisiä bambufroteesta valmistettuja kestoliinoja. Toisessa kuvassa  2 kpl täysin sama tuote, mutta vaaleanpunaisena. Nämä keskikokoiset kestoliinat valmistetaan suunnilleen 25 cm pitkinä & leveinä. Nämä odottavat siis myynnin avajaisia. Verkkokaupasta löytyykin jo yksi puuterin värinen bambufroteinen kestoliina. Ja minikestoliina onkin Sonjan ompelupaikan xs-kokoinen kestoliina.                                    Vaaleansiniset kestoliinat. Bambua 90% & polyesteria 10% (Huom. väri voi näyttää eri sävyiseltä ruudulla, kuin luonnossa)

 

 

Vaaleanpunaiset kestoliinat. Bambua 90% & polyesteria 10% (Huom. Väri voi näyttää eri sävyiseltä ruudulla, kuin luonnossa)


Nämä kestoliinat on ostettavissa 14.10.2022 alkaen. Silloin on siis Sonjan ompelupaikan avajaiset. Ja nämä kestoliinat saa avajaispäivänä alennettuun tarjoushintaan 2€/kpl. 


Lisätiedot: sonjan.ompelupaikka@gmail.com

Hei, nyt on korkea aika seurata Sonjan ompelupaikkaa myös instassa: @sonjan.ompelupaikka

Verkkokauppa (vielä keskeneräinen, tuotteet vielä piilossa): https://www.sonjanompelupaikka.fi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti