maanantai 3. lokakuuta 2022

Muistutus verkkokaupan avajaisista!

 Hei, Siltä varalta että juuri sinä päädyit kenties ensimmäistä kertaa blogiini, niin  kerrottakoon seuraavanlainen uutinen: ompelutöiden myynnin avajaiset ovat verkkokaupassani näillä näkymin 14.10.2022. Samalla haluan mainita, että ennakkomyynti on keskeytetty, eikä omatoive-tilauksiakaan nyt valitettavasti toistaiseksi oteta vastaan. Odotellaan myynnin avajaisia. Jos kuitenkin olet ehtinyt jo omatoive-tilauksen tekemään tai olet tilannut varastossa olevia tuotteita ennakkoon..niin älä huoli saat ne kyllä. Ilmoitin tästä ennakkomyynnin keskeytyksestä myös eilisen esittelypostauksen yhteydessä instagramissa. Ja  nyt se on myös ilmoitettuna tänne blogiin.


Tässä muuten pieni paljastus, että mitä kangasta olen oikein tänään saanut.


 Se on flanellia. 100% puuvillaa. Kuvassa on siili-kuosisena ja eläinlasten leppoisa syyspäivä-kuosissa. Tästä kankaasta voi tehdä mm. kestovaippoja, yöpukuja, kestositeitä tai vaikka kestoliinoja. Tätä on vain pieni määrä molempia kuoseja, mutta tilataan tarvittaessa + saatavuuden mukaan lisää.


Tämän flanellin lisäksi vastaanotin tänään mm. bambufroteeta vaaleansinisenä & vaaleanpunaisena. Sekä bambujoustofroteeta mintun & persikan värisenä. Valkoista kotimaista coolmax löytyy nyt hyvä erä.

Sonjan ompelupaikan verkkokauppa: https://www.sonjanompelupaikka.fi (Vielä keskeneräinen, mm. tuotteet piilotettuna avajaisiin asti jne.) 

IG-tili: @sonjan.ompelupaikka  sähköpostiosoite: sonjan.ompelupaikka@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti