tiistai 18. lokakuuta 2022

PUL-riikinkukko kuosilla taskuvaippa

Sonjan ompelupaikan verkkokaupasta: https://www.sonjanompelupaikka.fi löytyy tälläinen ihana taskuvaippa myynnissä! Nimittäin riikikukko-kuosisesta PUL-kosteussulkukankaasta valmistettu kestovaippa. Sisämateriaalina on käytetty valkoisen väristä, kotimaista coolmax-kangasta. Jos haluaisit tämän vaipan omaksesi toimi nopeasti, sillä toistaiseksi näitä on myynnissä vain tämä yksi kappale. Eläinkuoseja, kuten tätä riikinkukko-kuosista on tulossa kyllä lisää. Mutta jos haluat varmistaa, että juuri sinä saisit omasi, tarrranauha-kiinnityksellä tai neppareilla...Niin suosittelen omatoive-tilausta. Teen kestovaippoja mm. XS-XL & onesize-koossa. Tämän vaipan hinta 18,90€/kpl. Mutta tilaamalla useamman kestovaipan, yksittäisen kestovaipan hinta laskee. Kysy tarjousta: sonjan.ompelupaikka@gmail.com & jos sinulla sattuu olemaan alekoodi, niin hinta laskee lisää.  Omatoive-tilauksesta näihin on saatavilla myös imut. 


Huom: Toistaiseksi korjaan meiltä ostetut vaipat mm. kuminauhojen vaihdot. Pelkkien toimituskulujen hinnalla. (Eli ostaja maksaa toimituksen & takaisin vastaanotosta)Riikinkukko-taskuvaippa. Koko: L. 
Koko kosteussulkukangas on riikinkukko-kuosia. Näissä on mustan väristä aplix-tarranauhaa.

Tämä on valkoisen väristä kotimaista coolmax-kangasta. Kestovaipat tilattavissa siis coolmax. (Mutta myös polyestermokalla & microfleecellä)

Tämä kestovaippa on kuivapintainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti