perjantai 14. lokakuuta 2022

Verkkokauppa avattu tänään!

 Hei suuria uutisia! Sonjan ompelupaikka on nyt virallisesti tänään 14-10.2022 avattu! Ompelutyöni on siis verkkokaupasta ostettavissa. Verkkokauppa löytyy: Tästä klikkaamalla Ilmoitathan jos et jostain syystä pääse sivuille? 

Verkkokaupassa on avajaistarjouksia, jotka ovat voimassa ainakin 16.10.2022 asti. Sieltä löytyy mm. pellavapussukoita, Microfleecestä tehtyjä kestositeitä ym. Ja nyt omatoive-tilauksiakin otetaan taas vastaan. Ja jos kurkkaat IG-tilille: @sonjan.ompelupaikka pääset katsomaan mistä ihanista kuoseista voit tilata esim. taskuvaippoja tai kestoliivinsuojia. Kannattaa tehdä omatoive-tilaukset nopeasti sillä, kyseisiä kosteussulullisia kankaita on vain pieni erä. (Vaikka tarkoitus on tilata jossain kohtaan lisää)


                  Tässä kuvia muutamista verkkokaupasta löytyvistä tuotteista:

Sisätaskuvaippoja, varastosta löytyy tällä hetkellä yksi kappale XS - ja S-koossa. (Lisää tehdään jos loppuu & tietty omatoive-tilauksesta myös) Avajaistarjouksena sisävaipat 6,90€/kpl
Microfleece yöside.

Bambufroteiset kestoliinat, joissa ripustuslenkki. Näillä voi korvata mm. kertakäyttöisen talouspaperin.  Sopii myös mm. käsi - ja kasvopyyhkeeksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti