tiistai 27. syyskuuta 2022

Kestotaskuvaippoja myynnissä & lisää on tulossa! Niin ja verkkokaupan avajaiset lähestyy!

 No niin, eiköhän sen voi julkaista jo vihdoin & viimein että olen viimeisen viikon tosiaan puuhaillut Sonjan ompelupaikan verkkokaupan parissa. Ensimmäinen erä tuotteita on lisätty sinne vielä myyntiin, mutta pidän ne toistaiseksi vielä piilossa. Ja ne on sitten tarkoitus laittaa näkyviin myynnin avajaispäivänä! Joka on muuten tarkoitus olla 14.10.2022.  Mutta tähän päivämäärään voi tulla vielä muutoksia.

Tähän väliin voi myös laittaa pienen paljastuskuvan mitä myynnistä löytyy:

  Nimittäin kestotaskuvaippoja! Toistaiseksi tätä väriä on nyt todella rajallisesti, mutta on mahdollisuus saada niitä sitten vielä myöhemmin lisää. Näitä on 1 kpl XS-koossa ja 1 kpl M-koossa. Minulta on tilattavissa toistaiseksi taskuvaippoja seuraavissa koossa: XS, S, M, L, XL. (Nämä ovat siis minun ompelemia kestovaippoja)


Tähän väliin kysyisinkin....minkälaisessa kuosissa ostaisit kestovaippoja? Eläinkuoseja, kukkakuoseja? Ruoka-aiheisia, luontoaiheisia?  Kerro toki vastauksesi, sillä minulta voi tämän syksyn/talven aikana ostaa kestovaippoja, monenlaisessa kuosissa. Kyseisissä kuoseissa on mahdollisuus saada myös mm. PUL-pusseja, kestoliivinsuojia sekä vaipanvaihtoalustoja.

Tätä postausta saa jakaa & kommentoida! Lisätiedot: sonjan.ompelupaikka@gmail.com ja IG-tili: @sonjan.ompelupaikka










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti