perjantai 16. syyskuuta 2022

Kestovaipan mallikappale

 Mitä jos tänään kertoisinkin että Sonjan ompelupaikalta voi tilata kestovaippoja? Kiinnostaisiko kokeilla? Halusitpa ostaa omaksi tai vuokrata/lainata niin nyt se kannattaa. Meiltä saa kestotaskuvaippoja edulliseen tarjoushintaan yksiväriset 10,90 €/kpl ja kuosillisen 11,90€/kpl. (Yksiväristen norm.hinta n. 17,90-18,90 €/kpl. Ja kuosillisten norm. hinta n. 21,90-23,90€/kpl) Kestovaippojen tarjoushinnat ovat voimassa lokakuun 2022 loppuun asti. Eli kun teet kestovaippa-tilauksesi viimeistään lokakuun viimeisenä päivänä, saat ne alennettuun hintaan. Huom. Hintoihin voi tulla muutoksia, mutta alennetut tarjoushinnat ovat pysyviä ilmoitettuun ajankohtaan asti. Sonjan ompelupaikka valmistaa itse kestovaipat & niihin saa halutessaan mm. bambufleece, -microfleece- pintaisena. Kuten myös polyestermokka & coolmax:lla. Kysy vaihtoehdoista lisää. Kestovaippoja saa myös pakettihinnoin: esim. yksivärisestä PUL-kankaasta valmistetut taskuvaipat 10 kpl/169€, säästät normihinnassa, vertaa: 10kpl vaippojen hinta olisi: 189 €. Kokeilusetti taskuvaippoja sisältää 5 kpl vaippoja & niiden hinta on 69,50€. Kokelusettien & pakettihintojen hinnat ovat normihintaisia. Taskuvaipat toimiakseen tarvitsee aina imuja & niitä suunnitellaan...niitäkin on siis tulossa myyntiin. 

Korjaamme & huollamme meiltä ostetut kestovaipat taas käyttökuntoon. Halutessanne voit myydä meiltä ostetut käytetyt kestovaipat & Sonjan ompelupaikka myy ne sitten eteenpäin seuraavalle. (Tai käyttää niitä vaippalainauksiin).

Tämä on mallikappale colourful dream-nimen eilen myöhään illalla saanut vaippa. Tämä tulee oman lapseni käyttöön. Tämä on L-koon taskuvaippa. Taskuvaipat tarvitsevat toimiakseen imuja. Imuina voi käyttää mm. bambua, mikrokuitua, hamppua, flanellia jne. Sonjan ompelupaikka opastaa mielellään mm. kestovaippojen & imujen valinnassa. Yhteys Instassa: @sonjan.ompelupaikka tai sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com 


 Taskuvaippa kuvattuna sisäpuolelta. Väri tummanruskea. Materiaali: Polyestermokkaa. Kestovaippa on kuivapintainen. 



Vaippa kuvattuna ulkopuolelta. Ulkopuolen kangas on liilanvärinen, kosteussulkukangas (PUL-kangas). Näissä on tarrakiinnitys. Olen tässä vaipassa käyttänyt sinisen väristä tarranauhaa. Ja tästä vaipasta löytyy kuvat myös instatililtä.

 



 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti