sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Sonjan ompelupaikalle avautuu oma verkkokauppa

Ehtinyt olla hieman hiljaiseloa  n. viikon täällä blogin & instagramin puolella. Mutta ei hätää rattaita on pidetty pyörimässä liittyen Sonjan ompelupaikkaan. Olen nimittäin päättänyt tässä hiljaiselon aikana, että tuotteiden myynti siirtyy verkkokauppaan & sen ympärillä olenkin tehnyt töitä. Ja sinne on lisätty muutamia tuotteita. Lisää ommellaan tuotteita, kun saan aikaiseksi tilattua lisää materiaalia. Verkkokauppa löytynee jo mutta paljastetaan linkki sinne vasta myöhemmin. Myynnin avajaispäivä on 14.10.2022. Maltetaan siis odotella vielä. On toki mahdollista, että myynnin avajaispäivään tulee muutoksia. Mutta ei pitäisi tulla mitään suuria muutoksia. 

Tulevaa materiaali tilausta silmällä pitäen...Jos esim. tilaisit tuotteita johon tulee PUL-kosteussulkukangasta: Niin millaisissa kuoseissa toivoisit ne tilaavasi?
Kommentoi alle tai laita viestiä instassa: @sonjan.ompelupaikka tai sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com
& lupaan pyrkiä huomioimaan mahdolliset toiveet tilausta tehdessäni, sen mukaan mitä kuoseja on tilattavissa, saatavuus kun vaihtelee. Vaihtoehtoja nimittäin on melko paljon. Ja itselleni iski ihan valinnanvaikeus miettiessäni, että mitä kuoseja mä nyt tilaisin! :D
Vaihtoehtoina on mm. Eläinaiheisia, luontoaiheisia (Kukkakuoseja löytyy), pari jouluaiheista-kuosia (Joulu tulee tänäkin vuonna!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti