torstai 15. syyskuuta 2022

Myyntiin tulevien tuotteiden paljastuskuva: Kestovanulappu

Eilen on laitettu paljastuskuva myyntiin tulevista bambufroteisista kestoliinoista & ne meni heti kaupaksi. Niin nyt on Sonjan ompelupaikan ennakkomyynti, jonka aikana tuotteet saatetaan toistaiseksi myydä loppuun. Kuten kävi nyt bambufroteisille kestoliinoille. Mutta ei hätää, niitä tulee jossain vaiheessa lisää. 

Tässä tulee tämän päiväinen paljastuskuva myynnin avajaispäivää odottavasta tuotteesta:
Eli siis kestovanulaput. Niitä on hieman enemmän, kuin tässä kuvassa. Mutta kuvasta näkee missä kuosissa niitä löytyy. Eli löytyy tähti-kuviona, lisko-kuviona sekä vihreänä omena-kuosina. Nämä kuvassa näkyvät puolet ovat bambua, toiselle puolelle on ommeltu bambukankaaseen kiinni 100% puuvilla-kangasta. Näiden kankaan välissä sisällä on bambufroteeta. Näitä kestovanulappuja voi käyttää pesulappuina, mutta suosittelen siihen tuota bambupuolen käyttämistä. Ellei tykkää käyttää karheampaa puolta.

Näillä bambu-puuvilla kestovanulapuilla lähtee kätevästi meikit pois kasvoilta. Voit myös hyödyntää siihen vanulapun karheampaa puolta eli puuvilla-puolta. Bambu puoli on pehmeää ja sisällä oleva bambufrotee tekee kokonaisuudesta vieläkin pehmeämmän. Ja mm. vauvojen taipeet puhdistuu pehmeällä bambu-puolella. Suosittelen näiden pesua ennen käyttöä & kuosittelemaan nämä kosteana.
 
  



Nämä kestovanulaput saa toistaiseksi alennetuin tarjoushinnoin 0,85€/kpl. (Norm. 1-1,20€/kpl) Tai 2kpl hintaan 1,50€ (Alennettu tarjoushinta)


Myynnin avajaispäivä: 14.10.2022. Siihen asti ennakkomyynti. Alennetut tarjoushinnat ovat voimassa ainakin myynnin avajaispäivään asti. Yhteydenotot sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com tai instatilin kautta: @sonjan.ompelupaikka

Muista jakaa & kommentoida tätä postausta. Ja jos et ole vielä ottanut tätä blogia ja instatiliä seurantaan niin nyt on siihen hyvä hetki. Käy tykkäämässä, jakamassa & kommentoimassa postauksia instatilin puolella. 

Vielä loppuviikosta tai ensi viikon aikana julkaisen UKK-eli usein kysytyt kysymykset. Olen jonkun verran saanut kysymyksiä joihin olen vastaillut sitä mukaan, kun kysymyksiä on tullut. Päätin kuitenkin että on varmasti mukavampi jos ne löytyvät vielä erikseen täältä blogista.




                      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti