keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Mikä ihmeen kestoliina?

Jos joku vielä ihmettelee, että mikä on kestoliina & mikä sen tarkoitus oikein on. Niin, tässä tulee teille vastaus. Kestoliina on kankaasta valmistettu liina, jolla voi korvata kokonaan tai vaikka vain osittain kertakäyttöisen talouspaperin. Sitä voi käyttää kasvopyyhkeenä tai käsipyyhkeenä. Kestoliinan etuja ovat mm. se että niitä voi pestä kerta toisensa jälkeen uudelleen, eikä niitä tarvitse ostaa  lisää kun loppuvat & heittää käytön jälkeen roskiin. 

Kestoliina voi olla valmistettu mm. puuvillasta, bambusta, flanellista tai vaikka bambufroteesta. Ja tämän päivityksen myötä haluankin paljastaa, että myynnit-osiosta löytyy pari kappaletta bambufroteesta valmistettuja kestoliinoja. Olen ommellut niihin ripustuslenkit, joten ne ovat helppo ripustaa halutessaan esim. naulakkoon tai s-koukkuun. Bambufrotee on ihanteellinen herkkäihoisille & pienille vauvoille. Bambufroteessa on 90% bambua & 10% polyesteria.

Tähän alle laitan päivän paljastuskuvan mitä myynnit-osiossa odottelee myynnin avajaispäivää. Eli bambufroteiset kestoliinat. Tämäkin tuote on ennakkotilattavissa tarjoushintaan 2€/kpl. (norm. 3€/kpl) Myynnin avajaispäivä on 14.10.2022. Silloin aukeaa koko myynti-osio nähtäville. 

          

Tiedustelut, tilaukset ym. kaikenlaiset yhteydenotot sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com
Tai Sonjan ompelupaikan instatilin kautta yksityisviestitse: @sonjan.ompelupaikka 



            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti