maanantai 12. syyskuuta 2022

Tein lahjaksi parit kestositeet

 Viikonlopun ompeluhommana tein ystävälle lahjaksi parit kestositeet. Joista löytyy kuva galleriasta kuva. Laitetaan tähän vielä toinen kuva kyseisistä kestositeistä.



                                                     

Liila tiikerinraita kuosi on coolmax-kangasta(100% polyesteria) ja vihreän värisessä siteessä päällyskangas on 100% puuvillaa. Vihreässä siteessä toisella puolella on kukka-kuosinen kosteussulkukangas. Ja isommassa liilassa siteessä yksivärinen liila kosteussulkukangas.



Tälläisiä voi tilata. Teen eri kokoisia, värisiä/kuosisia sekä toivemateriaaleista. Mutta pääasiassa käytän mm. kestositeissä bambua ja/tai bambufroteeta. Mutta myös kaikenlaiset toiveet otetaan huomioon tilausta tehdessä. Valitettavasti kuitenkin kuvassa olevaa liilaa tiikeriraita coolmax-kangasta ei juurikaan enää ole, eikä myöskään kukka-kuosista kosteussulkukangasta. Joten jos niistä toivoo tuotteita kannattaa tehdä mahdollisimman pian ennakkotilaus, jotta saa varmasti haluamassaan kuosissa tuotteita mahdollisimman pian myynnin avajaispäivän jälkeen. Materiaali galleria on tulossa johon lisään mahdollisia kuosi/väri valikoimaa jotta tietää mitä suunnilleen voi saada tilauksesta, jos ei myynnin avajaispäivänä löydä mieleistään tuotetta myynnit-osiosta.

Tilaukset ym. yhteydenotot sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com & yhteyden saa myös IG-tilin kautta: @sonjan.ompelupaikka

Muistathan että myynnin avajaispäivä on 14.10.2022 perjantaina. Kyseisen päivän aikana julkaisen tänne blogiin myynnit-osion josta näkee valmiit tilattavissa olevat tuotteet. Jos sieltä ei löydy mieleistä tuotetta, niin ei hätää..teen toivetilauksia myös. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin jonkun verran puuvillakangasta ja bambufroteeta toivetilauksiin, joten niistä saa toistaiseksi tehtyä ennakkotilauksiin tuotteita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti