perjantai 9. syyskuuta 2022

Ompelutöiden myynnin avajaiset 14.10.2022!

Tämä teksti on puhtaasti mainospostaus! Olen tehnyt tähän hetkeen asti lähinnä omaan & perheen käyttöön mm. kestositeitä,  kestokasseja sekä kestovaippoja. Esim. tyttäreni sai minun ompelemat housut. Mutta minulla on ollut tarkoitus tehdä ompelutöitä myös myyntiin. Myynti alkaa 14.10.2022. Otan toki tilauksia sitä ennenkin vastaan, mutta käsittelen tilaukset vasta 14.10.2022. Mutta ennakkoonkin voi tilata. Ennakkoon tilatut tuotteet käsitellään ensimmäisenä. Ennakkotilaaja saakin pienen yllätyslahjan, joka siis voi olla käytännössä mitä vain. 

Kannattaa siis ottaa nyt tämä blogi seurantaan, jotta pysyt kärryillä tulevista tuotteista sekä myynnin avajaisista. Avajaispäivänä tulee auki myynti-osio josta löydät tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita. Lisätietoja  & ennakkotilaukset sähköpostilla: sonjan.ompelupaikka@gmail.com (tämän sähköpostin kautta myös kaikenlaiset tiedustelut)

Huom. Ennakkotilattujen tuotteiden toimitusaika on n. 1kk myynnin avajaispäivästä lukien. Muiden tilaustuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa (Riippuen mm. materiaalin toimituksesta & saatavuudesta). Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on hieman lyhyempi, koska ne ovat heti saatavilla. 

Olen tänään julkaissut tänne blogiin kuva galleria-linkin, johon olen lisännyt joitain omaan käyttöön tulleita ompelutöitä. Myyntiin päätyvistä tuotteista ei ole vielä julkaistu kuvia. Eli myynnissä olevien tuotteiden varastosaldo poikkeaa kuva gallerian kuvista. 

Huom. Myynneistä menee verot. (Toistaiseksi minulla ei ole yritystä pystyssä, koska toiminta katsotaan verottajan mielestä niin pieneksi. Asia on siis selvitetty verottajalta)

Tätä blogia & mainostekstiä saa jakaa.




Leikkasin lasten bodyista kärjet pidentääkseni vaatteiden käyttöikää, ei tarvitsisi heti eteenpäin vaatetta laittaa. Sitten mietin mitähän niistä tulleista hukkapaloista voisi tehdä? Koska haluan minimoida hukkaan menevän materiaalin. No, niistä syntyi kestovanulappuja. Tässä kuva niistä:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti